marți, iulie 30, 2013

Cele mai bune smartphone-uri ce pot fi achizitionate in 2013


 Intr-o lume aflata in continua miscare , in care comunicarea si informarea rapida au devenit o necesitate, smartphone-urile ocupa un loc important atunci cand e vorba de achizitii. Numarul utilizatorilor de smartphone creste intr-un ritm alert, acoperind cam toate segmentele de varsta .
  In fiecare an companiile specializate lanseaza pe piata modele mai inovative, mai performante. E o adevarata competitie intre producatori, fiecare incercand sa acapareze piata fie prin aplicatii noi, fie prin performante sporite si de ce nu prin design. 
  Oamenii pur si simplu iubesc smartphone-urile!
  Pornind de la design , soft si compoente hardware , iata un top 10 al celor mai bune smartphone-uri din 2013, top realizat de Theworldtoptens. Daca nu v-ati achizitionat inca un smartphone sau daca va doriti unul mai nou, mai performant, poate acest top va va ajuta in luarea unei decizii.

1. Apple iPhone 5
2. Samsung Galaxy S4
       
  In legatura cu primele 2 locuri din top, parerile sunt impartite fiind foarte multe voci care afirma ca Samsung Galaxy S4 ar fi defapt liderul pe piata smartphone-urilor.
Printre caracteristicile noi , care au cucerit utilizatorii, ale smartphone-ului Samsung Galaxy S4 se numără posibilitatea de a face poze simultan cu ambele camere foto ale telefonului si aplicatia ce iti poate transforma telefonul in telecomanda.
iPhone 5 dispune de un display de inalta calitate, e subtire, usor si in plus e dotat cu o camera excelenta. Carcasa este din aluminiu in comparatie cu Samsung Galaxy S4 , a carui carcasa este din plastic.

3. BlackBerry z10
4. HTC One
5. Sony Xperia Z Ultra
6. Nokia Lumia 1080
7. Motorola Moto X
8. Samsung Galaxy Note2
9. LG Optimus L9(MS769)
10. Huawei Ascend P2

HTC One are o camera excelenta si un procesor puternic.
BlackBerry z10 are procesor dual-core, si o memorie interna de 16 GB .
Sony Xperia Z pe langa faptul ca dispune de o camera performanta, e si rezistent la apa.
Ce sa alegi din multitudinea de modele? Greu de spus. Depinde ce iti doresti tu ca utilizator de la telefonul tau. Unii cauta un telefon care sa le inlocuiasca laptopul in timpul deplasarilor, altii cauta un telefon capabil sa capteze imagini foarte bune, altii cauta un telefon cu foarte multe functii sau pur si simplu un telefon modern cu un design excelent.

Daca ai nevoie de informatii despre obtinerea de imprumuturi online rapide iti recomnd sa te informezi pe site-ul celor de la Provident. Poti beneficia de un imprumut pe loc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu