luni, iulie 04, 2016

Ce produse de ingrijire personala mi-am cumparat de la Rombiz

Mi-am dat seama zilele trecute de faptul ca produsele de ingrijire personala pe care le aveam eu erau cam vechi. Placa de par nu mai indrepta bine, iar uscatorul de par functiona doar cand avea el chef. Am cosiderat ca e momentul sa-mi cumpar produse noi, fapt pentru care am cumparat trei dintre produsele de ingrijire personala de la Rombiz . De ce de la Rombiz? Pentru ca imi plac preturile acestui magazin online si nu am fost niciodata dezamagita de calitate. Sa va zic acum ce mi-am cumparat.
Spuneam si la inceput ca placa mea de par nu mai indrepta bine parul. Bineinteles ca mi-am luat una noua, de aceasta data marca Rowenta. Am dat aproximativ 240 lei, insa pe site sunt placi de intins parul si mai ieftine. Eu insa am considerat ca aceasta se potriveste cel mai bine cu ce imi doresc eu. Placa e dotata cu display LCD, se incalzeste in 30 de secunde si poate ajunge la o temperatura maxima de 200 de grade Celsius. Invelisul este de ceramica (ceva ce am vrut neaparat), iar culoarea este roz. Noua mea placa de par are functie de ionizare si Tehnologie Ultra Tension. Gata cu parul ars de la placile de proasta calitate. De acum, lucrurile se schimba.
Am mers mai departe tot cu brandul Rowenta si mi-am cumparat de la Rombiz si un uscator de par – Nomad CV3312. M-a costat 70 de lei si sunt foarte multumita. Are o putere de 1600 W, 2 trepe de viteza, aer rece si concentrator de aer. Noul meu uscator are un cablu mult mai lung decat cel vechi (1,8m in comparatie cu 1,1 m) si e pliabil si compact. Din nou o alegere buna.
Kilogramele in plus pot fi o problema pentru orice femeie, si pentru a fi sigura de faptul ca imi monitorizez la timp si corect greutatea, mi-am cumparat si un cantar de baie. Am dar pe el doar 84 de lei si chiar sunt multumita.

Tu ce produse vrei sa iti cumperi de la Rombiz ?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu