vineri, septembrie 16, 2016

Vola.ro, agentia de turism online numarul 1 in Romania

vola.ro

Vola.ro este cea mai mare agentie de turism online din Romania si, conform studiului GfK 2016, este de asemenea cea mai cunoscuta si utilizata platforma de rezervari turistice din tara. Lansata in aprilie 2007, compania a investit constant in dezvoltarea platformei tehnologice si a adus numeroase inovatii pe piata de profil, precum serviciile brevetate Alerta Tarif, Calendar Tarife sau Smart Connection.
Smart Connection este o functie unica in Romania, un instrument de cautare avansata pentru combinatii de zboruri. Astfel, puteti gasi combinatii de zboruri pe care nu le veti gasi pe alte site-uri si care costa in unele cazuri de 2-3 ori mai putin decat un bilet clasic.

  La Vola.ro gasesti cele mai bune oferte pentru bilete de avion - atat bilete avion low cost cat si bilete pentru companiile de linie. 
Nu te-ai hotarat unde vrei sa calatoresti si ce bilete de avion sa cumperi? Pe site afli detalii despre  destinatiile de vacanta: cum ajungi de la aeroport in oras, mijloacele de transport locale, un mic istoric al orasului, limbile utilizate de localnici, perioadele din an cele mai potrivite pentru vizita,ce nu trebuie ratat, cu ce iti poti umple timpul, precum si cat te costa o zi in oras. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu