miercuri, februarie 13, 2013

Bijuteriile zilei by FB Ronnie

  Astazi vreau sa va prezint bijuterii semnate FB Ronnie si va vorbim putin despre curentul Steampunk in bijuterii. De ce am ales-o pe FB Ronnie? Pentru ca a fost printre primii creatori de bijuterii din Romania ce a avut curajul de a aborda acest stil neconventional in bijuteriile sale. Spun ca a avut curaj, pentru ca nu e foarte usor sa abordezi un stil de creatie care nu e foarte popular. 
Steampunk e un curent ce are o nisa aparte de consumatori destul de restransa. 
Curentul a aparut la mijlocul anilor "80 insa a prins putere si s-a raspandit mai intens din 2000 incoace. Dat fiind neconventionalul din creatiile steampunk nu foarte multi consumatori vor reusi la primul contact cu acest curent sa-i identifice farmecul, misterul si frumusetea romantica.
  FB Ronnie nu doar a avut curajul de a aborda acest stil de creatie ci a si perseverat si s-a perfectionat continuu. Bijuteriile ei sunt create pentru oameni nonconformisti, independenti dar cu o anume doza de romantism in interior.
FB Ronnie : " Steampunk : revolta, atitudine si visare"
Pandantive unisex  Sursa : http://www.fbronnie.ro

    FB Ronnie : " Caracteristic bijuteriei Steampunk este combinarea novatoare dintre mecanic-industrial si romantic-feminin. Eleganta si finetea specifica bijuteriilor epocii victoriene – la care se adauga elemente precum rotite dintate, parti ale unor mecanisme sau piese industriale, lucruri “vechi” regasite, cum ar fi chei cu pete de rugina, suruburi, placute de tabla zgariate etc. – fac din bijuteria Steampunk o piesa care iti atrage in mod deosebit atentia. "

 Sursa : http://www.fbronnie


Creatiile FB Ronnie le gasiti in magazinul sau  www.fbronnie.ro . Pe blogul fbronnie-handmade.blogspot.ro puteti citi mai multe despre steampunk. 

Matar.ro

2 comentarii:

  1. Multumesc tare mult pentru articol. M-ai surprins in mod placut cu aceasta prezentare. Intradevar, curentul steampunk e in plina dezvoltare si in curand va atrage si la noi mai multa atentie din partea clientilor. E plin de farmec si mister si potrivit pentru personalitati puternice. Sunt bucuroasa ca au aparut si asrtisti valorosi la noi care abordeaza acest curent.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ai pentru ce! Sunt incantata sa scriu despre oameni care merita.

    RăspundețiȘtergere