joi, martie 21, 2013

Femei fermecatoare

  
  Farmecul nu e nimic altceva decat arta de a atrage oamenii, de a-i strange in jurul tau , de a-i face sa se simta fascinati fara a putea spune cu exactitate , ce ii facineaza.
 Un studiu realizat de Universitatea din Waterloo spune ca farmecul reprezinta principalul motiv de atractie dintre oameni.
O fi adevarat?
Se spune ca un om nu poate invata sa fie fermecator. Cu farmecul te nasti, nu il dobandesti.
 Cum astazi trebuie sa raspund unei provocari despre femei sau romance cu farmec, haideti sa vedem ce le face pe femei fermecatoare .
 Farmec = Frumusete? In nici un caz! Faceti va rog un mic exercitiu de memorie. Ganditi-va la femei ce v-au fermecat din prima clipa. 
Cu siguranta multe dintre ele nu erau de o frumusete rapitoare, care sa va taie respiratia, dar aveau ceva ce va atragea ca un magnet, va captau atentia total.
Acelea sunt femei cu farmec.
 Femei capabile sa iti zambeasca cu privirea, cu voce calda, blanda, amabile, politicoase, incapabile de jigniri dar mandre si ferme atunci cand e cazul.
Femei generoase, capabile in orice moment sa faca un complimet cuiva care merita, dar care primesc complimentele aduse propriei persoane cu modestie si simplitate.
Femei capabile sa asculte, ce te dojenesc cu blandete cand ai gresit, ce te pot face sa te simti cand esti in preajma lor ca esti cea mai importanta persoana, femei ce te vor incuraja si te vor sustine chiar si atunci cand ai avut parte de un esec si ceilalti ti-au intors spatele, femei cu un simt al umorului fin si subtil.
 Ele sunt femeile fermecatoare, femeile ce vor fi mereu inconjurate de oameni, femei carora nimeni nu are puterea de a le refuza ceva, femei ce primesc intr-o singura zi mai multe zambete decat vom primi oricare dintre noi intr-o luna sau chiar un an.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu