sâmbătă, iunie 08, 2013

Trandafirii in decorarea casei

  Nascuti din iubire, invaluiti de povesti, mistere si legende, trandafirii sunt probabil cele mai cautate si apreciate flori.
 Trandafirii sunt prezenti pretutindeni : in gradini si parcuri ca plante ornamentale, in casa ca flori taiate proaspete sau uscati si transformati in aranjamente.
  In arta decorativa, imaginatia si dragostea oamenilor pentru trandafiri nu au limite. De la compozitii florale uscate pana la tablouri, evantaie sau alte obiecte decorative ce au ca tema centrala trandafirul , totul este permis.


  Daca va plac trandafirii, nu ezitati sa ii aduceti in casa voastra sub orice forma. Daca va doriti o casa decorata in stil romantic puteti apela la tot felul de obiecte infrumusetate cu trandafiri. Singurul lucru de care trebuie sa tineti cont este armonia culorilor. 
Puteti alege un tapet , o tapiterie, perdele, pernute decorative, lenjerii de pat, ceasuri,  stickere  de perete, obiecte de bucatarie sau chiar mobilier pictat cu trandafiri.                           "Trandafirii nu mor, se intorc in lumina." - Mariana Fulger
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu