miercuri, iulie 30, 2014

Primul premiu si un nou buchet de mireasa

Nu mai este de mult un secret faptul ca in ultimul an am dezvoltat o adevarata pasiune pentru florile din margele. Am inceput acum un an cu un aranjament floral din margele. A fost un aranjament realizat din curiozitate si din dorinta de a experimenta o tehnica noua. De atunci a trecut un an, an in care am reusit sa dau viata altor aranjamente si mai nou unor buchete de mireasa. Dupa 7 ani de handmade, timp in care am experimentat o multime de tehnici si am dat viata multor obiecte de decor sau bijuterii, pot spune ca mi-am gasit vocatia. Am pasit intr-un domeniu de creatie care imi aduce multe bucurii si multa implinire sufleteasca , un domeniu in care simt ca voi avea ceva de spus. 
Va multumesc celor ce m-ati incurajat si ma sutineti (familie, prieteni, sau pur si simplu oameni pe care nu ii cunosc personal dar mi-au transmis mesaje pozitive) . 
Si pentru ca sunt la capitolul multumiri , vreau sa le multumesc fetelor dragi de la CDB'S , Silvia Teodora si Cristina pentru promovare si pentru premiu. Nu cred ca v-am spus dar de curand, buchetul "Lolipop" a fost premiat cu locul III in cadrul concursului "BRIDE 2014" organizat de CDB'S.  Premiul meu a fost trimis de Silvia Teodora. Nu va pot spune ce mare mi-a fost bucuria in momentul in care am deschis coletul si mi-am descoperit premiul frumos ambalat sub forma de cadou. Cireasa de pe tort a fost biletelul scris de mana ce a insotit premiul meu. In vremurile de astazi cand totul in jurul nostru este atat de automat, artificial, rece, un biletel scris de mana cu drag si cu multa atentie valoreaza cat 10 premii.


 Mesajul din interiorul biletelului nu vi-l arat. Pe acela il pastrez pentru mine :)

Multumesc Silvia! 

Si acum sa va prezint ultima creatie : un buchet cu trandafiri argintii, mov si un nufar mare roz. 

Stati aproape pentru ca va pregatesc surprize frumoase! 

P.S. Mereu intampin probleme in gasirea numelui potrivit pentru fiecare buchet. Pana acum , un singur buchet a primit nume (cel premiat in concurs). Poate voi, cititorii mei sunteti mai inspirati la acest capitol si ma veti ajuta sa gasesc un nume potrivit pentru acest nou buchet. 
Astept sugestiile voastre aici pe blog sau pe pagina mea de Facebook - Asiral Flowers

2 comentarii:

  1. Buna,Larisa.
    Multumesc din suflet pentru acest articol.Faptul ca ti-a placut micul premiu trimis de mine si ai apreciat tot ce a continut el,e o mare bucurie pentru mine.Iti doresc sa ai inspiratie nesecata pentru buchetele tale de flori atat de frumoase,timp si energie.Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere