sâmbătă, septembrie 13, 2014

Transformă recipientele vechi din plastic în personaje haioase pentru grădina ta

Aruncăm zilnic tot felul de recipiente din plastic dar v-ați gândit vreodată că ele se pot transforma cu un mic efort în personaje haioase ce ar putea ține locul ghivecelor clasice din comerț ? Am găsit de multe ori pe platformele DIY tutoriale sau imagini cu tot felul de obiecte confecționate din materiale reciclate dar niciodată nu am scris un articol pe această temă. Dar toate au un început și vă scriu astăzi primul articol de acest gen. Vă promit că o să vă scriu astfel de articole de câte ori voi găsi lucruri interesante și ușor de realizat. Mai mult , sunt activități în care îi puteți implica și pe cei mici petrecând în acest fel timp împreună și relaxându-vă după o săptămână de muncă.
Pentru ceea ce o să vă arăt azi aveți nevoie de recipiente din plastic cât mai diferite ca formă , un cuțit ascuțit sau alt obiect pentru decupat și tăiat , ochișori din plastic (se găsesc în magazinele hobby creativ ) , vopsele, lipici , pensulă și alte obiecte pe care le mai aveți prin casă - gheme de ață pentru părul haioșilor, jucării stricate de la care puteți folosii spre exemplu roțile. Dacă nu găsiți în comerț ochișori din plastic, vă vând un pont : luați un nasture negru și unul alb, mai mic decât cel negru și îi lipiți intre ei - cel alb peste cel negru - și gata, aveți primul ochișor. 
Vă recomand să folosiți vopsele tip spray pentru că sunt mai ușor de utilizat  și se usucă destul de repede. 
Vopsele ce se aplică cu pensula folosiți doar la detaliile mici ce trebuie pictate.
Puteți folosi orice altceva vă trece prin minte pentru a da viață personajelor voastre. Imaginația voastră e limita în astfel de proiecte. 
Prea multă vorbă strică așa că iată imaginile promise :

Sursă imagini - ehow.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu