duminică, ianuarie 18, 2015

Nunta 2015 - buchetul curgator revine in tendinte

Dupa ce ani la rand, buchetele de nunta au fost rotunde, compacte, perfecte (uneori enervant de perfecte),  anul 2015 aduce o schimbare radicala in materie de buchete si aranjamente florale de nunta. Ceea ce propun decoratorii florali in acest an e o reintoarcere la buchetul curgator , usor deranjat si neordonat sau la buchetul cascada impresionant prin volum.
Puteti folosi aceasta tendinta inclusiv in aranjamentele florale de la biserica sau in aranjamentele  ce vor decora mesele.
Pe mine personal, aceasta reintoarcere a buchetului curgator in moda m-a dus cu gandul la impresionantul buchet purtat de Lady Diana in ziua nuntii sale din 1981 dar si la delicatul buchet curgator purtat in 2011 de frumoasa Ducesa de Cambridge , Kate Middleton.

Nu stiu daca aceasta tendinta va prinde foarte repede in Romania (de regula aici schimbarile majore se produc mai greu) dar sper ca in acest an, macar o mireasa sa imi provoace imaginatia si indemanarea cerandu-mi sa ii creez un buchet curgator cu flori din margele.
Sursa imagini : weddingbells.ca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu