joi, iulie 30, 2015

...i'm going to wonderland


În urmă cu câteva zile, apărea pe blogul Petronelei Rotar o postare pe care cei ce nu aţi citit-o atunci o puteţi citi aici . N-am bănuit atunci că de aici va porni o întreaga isterie pe internet, că Petronela va fi tăvălita şi împroşcată cu noroi doar pentru că a avut tupeul de a-i adresa câteva vorbe domnului Andrei Pleşu.
N-am să despic firul în patru pentru că l-au despicat alţii în zece şi ce e prea mult, strică.
Am să spun doar că e jenant şi dezgustător felul în care  Petronela a fost şi este în continuare atacată. 

Eu, ca simplu cititor,  am considerat circul închis din ziua în care Petronela a recunscut public că a greşit şi şi-a cerut scuze. 
Domnul Pleşu ar fi putut opri în acel moment toată nebunia cu o intervenţie publică în care să ne spună că totul a fost o neîntelegere. Nu a făcut-o şi dacă zilele trecute mă întrebam de ce , astăzi mi-e foarte clar faptul că nu a oprit avalanşa de articole defăimatoare la adresa Petronelei Rotar pentru că ,ceea ce se scrie îi gâdilă al naibii de tare şi plăcut orgoliul. 
Eu aştept ziua în care domnul Pleşu va intra în conflict cu un om mai influent şi mai puternic ca imagine comparativ cu domnia sa. De ce? Pentru că, în acel moment, cei ce azi îl ridică în slăvi, se vor da după adierea vântului şi îl vor trage fără remuşcări în troaca cu porci.
Dacă doriţi să auziţi ce are Petronela de spus despre aceste lucruri dar şi despre alte lucruri importante, vă invit să vizionaţi înregistrarea emisiunii Cu capsa pusă de la Neptun TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu