duminică, august 02, 2015

5 idei pentru un buchet de mireasa original

În ultimii ani , în străinătate mai mult, la noi mai putin si foarte timid, si-a făcut simtita prezenta moda buchetelor de mireasa realizate din materiale neconventionale. Astazi, buchetul de mireasa poate fi realizat din hartie, margele, pene, matase etc.
Unele mirese aleg acest tip de buchete pentru ca sunt alergice la polenul florilor naturale, altele pentru ca nu sunt de acord cu taierea florilor, altele pentru ca pur si simplu vor sa fie altfel in ziua nuntii. De regula cei ce opteaza pentru un buchet de mireasa neconventional, aleg si pentru amenajarea salii decoruri din aceleasi materiale din care este realizat buchetul.
Iata 5 exemple de buchete realizate din brose, margele, hartie, matase,pene.

Buchetul din brose si bijuterii
Acest gen de buchete sunt realizate la comanda in functie de preferintele miresei. Cand spun preferinte ma refer la culori, dimensiune.
Daca optati pentru un astfel de buchet, ii puteti trimite artistului ce il realizeaza bijuterii pe care nu le mai purtati dar care reprezinta amintiri frumoase pentru voi. Cand vorbim de buchete de mireasa neconventionale doar imginatia este limita.
Exista si in Romania artisti ce realizeaza astfel de buchete. Unul dintre ei este Eoyn.
Iata unul din buchetele din brose si bijuterii realizat de ea care mie personal mi-a placut enorm.

Buchetul din matase, dantela, organza sau alte materiale textile
Si pentru acest tip de buchete aveti alternative in Romania. Puteti apela la Eoyn sau la Flower.Flavour.
Buchetul din hartie
Acesta poate fi realizat fie din hartie creponata pictata manual fie din alte tipuri de hartie. Am vazut buchet din hartie ale carui flori erau realizate din pagini de carte, o carte care insemna ceva pentru mireasa ce l-a comandat. Deci nici aici nu aveti limite. 
In Romania cea mai cunoscuta creatoare de buchete din hartie este Simona Opris - Paper Flowers. Frumusetea buchetelor realizate de ea se apropie foarte mult de frumusetea buchetelor din flori naturale.Buchetul din perle sau cristale
Aceste buchete sunt de-a dreptul spectaculoase. Nici pentru aceste buchete nu trebuie sa alergati prin tari straine. Eoyn si Crystal Ornaments va pot ajuta.
Buchetul din pene 
La acest capitol nu am gasit in Romania un artist care sa lucreze in principal cu pene. Eu am lucrat la un moment dat cu pene de lebada dar combinate cu flori din margele. Daca va doriti cu orice pret un buchet din pene puteti cauta un artist pe Etsy sau puteti contacta un artist din Romania care credeti ca ar putea realiza buchetul visat.


Buchetul din margele
Buchetul cu flori din margele este cel mai nou tip de buchet neconventional aparut in Romania si aici eu -Asiral Flowers -  sunt cea care va poate ajuta. Buchetele se realizeaza la comanda dupa stabilirea exacta a culorilor, tipurilor de flori si a stilului de asamblare a buchetului.Ce trebuie sa mai stiti inainte de a porni in cautarea unui buchet unic? Pretul unui buchet realizat la comanda nu va fi un pret foarte mic. Asteptati-va sa platiti pentru un astfel de buchet de la 300 lei pana la 800 lei , in unele cazuri chiar mai mult, in functie de materiale folosite, complexitate etc. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu