joi, august 20, 2015

Tendinte pentru rochiile de mireasa in 2016

Propunerile designerilor pentru miresele anului 2016 sunt marcate de romantism cu accente moderne. Penele, pliurile ample, detaliile florale 3D, sunt doar cateva din tendintele moderne ale anului 2016. Dantela si broderiile fine sunt prezente si ele in modelele anului ce urmeaza.
Culoarea nude predomina in majoritatea colectiilor.

Un detaliu ce mi-a atras atentia in noile colectii pentru mirese sunt buzunarele. Casa Rosa Clara propune multe modele de rochii de mireasa cu buzunare. Un detaliu sic, modern si poate chiar practic.

                                


                    

Antonio Riva pune accent in noua sa colectie pe simplitate si eleganta.Volanele si pliurile sunt vedetele colectiei in 2016.  Rochia de mireasa scurta se regaseste si ea in propunerile casei Antonio Riva, alaturi de rochia cu buzunare .

                         


                             

Casa italiana Amelia Sposa transforma in vedeta broderia fina , delicata. Rochiile au un aer usor vintage , romantic dar si multa eleganta prin croiala si detalii. Pe scurt, rochii de printesa atemporala, rochii ce iti vor ramane in minte mult timp.

                          
                             

Zuhair Murad, dsignerul ce a devenit un rasfatat al covorului rosu in ultimii ani, a reusit o interpretare moderna a rochiilor clasice de mireasa. Colectia sa este chic, eleganta, luxuoasa. 
       
                        
                       

Aminteam la inceputul articolului de pene. Ele se regasesc in multe dintre colectiile anului 2016 . Inclusiv Oscar de la Renta a ales sa decoreze una din rochiile colectiei sale cu pene.

                 
                

Nunta 2015 - buchetul curgator revine in tendinte
bespecial.eu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu