duminică, decembrie 25, 2016

Culorile anului 2017 in moda

  Institutul Pantone Color, ne anunta in fiecare an culorile ce vor predomina in moda. Veti observa ca tendintele dictate de Pantone Color se vor regasi in colectiile de haine, in tendintele de colorare a parului, a unghiilor,  in design interior, in decorurile nuntilor etc. 
  Anul 2017 aduce o intoarcere spre culorile naturii. De la verdele-galben al ierbii pana la minunatul albastru al pietrei Lapis Lazuli, de la nuanta alunelor de padure pana la rozul pudrat, pal al trandafirilor, toate culorile acestui an au legatura cu natura. E vorba in acest 2017 despre prospetime, naturalete, caldura, energie.


  Galben Primrose – inspirata din caldura unui soare de vara, culoarea aceasta va aduce un plus de luminozitate oricarei tinute. 


  Greenery –  verdele-galben al ierburilor din primavara va reusi sa transforme oricare tinuta intr-una proaspata, naturala. 
  Albastru Lapis – de la bleumarinul din 2016, anul acesta, albastrul se transforma in culoarea naturala a pietrei Lapis Iazuli. E o culoare ce va predomina in tinutele de zi (rochii office, sacouri, pantaloni) dar si in bijuterii.
 Hazelnut – nuanta alunelor de padure se pare ca este in continuare in voga si completeaza aerul natural al modei din acest an.
  Rozul Pal Dogwood – o nuanta calda,  rozul pudrat te poate duce cu gandul la trandafiri. O culoare neutra ce poate fi combinata cu usurinta cu alte culori.
 Albastru island aqua – amintind de spuma marii, aceasta nuanta de albastru iti completeaza fiecare tinuta cu iluzia de apa cristalina a unor insule paradis.
 Rosu Flame – combinatia de nuante rosii-portocalii iti va aduce in lista o nuanta must have pentru rochiile de seara. O nuanta intensa, spectaculoasa ce atrage priviri.
 Roz Yarrow – si anul acesta designerii au insistat asupra nuantei vibrante de roz. O nuanta foarte indrazneata, iesita din ansamblul de natural al anului. 
 Kale – o nuanta inchisa, ce aminteste de hainele militare, dar care poate fi regasita si in natura.

costumecamasi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu